Deco-staal-logo

HOW IT'S MADE

ONS DOEL

Het doel van Deco-staal is om die ene kale wand van bijvoorbeeld de woonkamer op te vrolijken met een stoer of strak stalen product. Of het nou een dierenkop of een geometrische afbeelding is, de industriële look geeft net dat wat je muur nodig heeft.

Afwerking

PRODUCTIE

Nadat we klaar zijn met het ontwerp en er een digitale tekening van is gemaakt kan het productieproces beginnen. De producten van Deco-staal worden geproduceerd uit 2mm staal plaat, en dit is niet iets wat zo nauwkeurig met de hand gedaan kan worden. Daarom worden de producten door een lasersnijmachine uit een stalen plaat gesneden. Hierdoor zijn de lijnen super strak en komt het product op de millimeter nauwkeurig overeen met het ontwerp, en dat is natuurlijk wat we willen!

"MET DE GROOTSTE ZORG WORDT UW WANDDECORATIE GEPRODUCEERD IN ONZE WERKPLAATS"

AFWERKING

Nadat het product is gesneden moet het nog behandeld worden om de mat zwarte kleur er aan te geven. Bij Deco-staal kiezen we er voor om de producten te laten poedercoaten, dit is een sterkte uitgeharde coating wat tegen een stootje kan.

Samen met deze coating en het 2mm staal is het een kwaliteitsproduct dat gezien mag worden! Dit is dan ook één van de sterke punten van Deco-staal.

Kwaliteit staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Productie

"IN ONZE OP MAAT GEMAAKT VERZENDDOZEN VERKOMEN WIJ BESCHADIGINGEN BIJ TRANSPORT "

Inpakken en verzenden

INPAKKEN EN VERZENDEN

Het product is geproduceerd en mag verzonden worden naar de klant. Dit betekend dat de producten goed verpakt moeten worden. Wij willen natuurlijk niet dat hij beschadigd bij je aan komt!

Het enige wat nou nog moet gebeuren is het ophangsysteem monteren en een plekje uitzoeken ergens op een kale muur, maar dat laten we aan jullie over!

Veel plezier met je stalen wand artikel!