Wanddecoratie Woonkamer

Wanddecoratie: de woonkamer van je dromen

De woonkamer: een plek in het huis waar we misschien wel de meeste tijd doorbrengen. Daarom wil je natuurlijk dat die ruimte helemaal naar je wensen is ingericht. Een prachtige zithoek, mooie vloer en decoratie mogen dan niet ontbreken. Wanddecoratie in de woonkamer is een ideale manier om versiering aan te brengen én ruimte besparen. 

Wanddecoratie hang je aan de muur. Daarmee ben je geen vierkante meters kwijt. In tegenstelling tot beeldhouwkunst, planten of andere vormen van decoratie plaats je het immers niet op de vloer. Wanddecoratie kan zo een prominente rol in je woonkamer innemen zonder de ruimte te veel te vullen. 

Met wanddecoratie van Deco-Staal.nl kies je voor opvallende decoratie die past bij elk interieur. Ook zijn al onze wandobjecten praktisch onderhoudsvrij en duurzaam.

Wanddecoratie in de woonkamer: metaal aan de muur

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij decoratie, maar metaal is een veel gezien materiaal als het om stoere versiering gaat. Wanddecoratie in de woonkamer van metaal past onder andere goed in een industrieel interieur. Het is echter ook te combineren met andere woonstijlen. 

Metaal of staal is bij de meeste personen met name bekend als toepassing voor praktische constructies buiten het huis. Tegenwoordig zien we echter dat metaal ook veel in woonkamers gebruikt wordt. Dat kan zijn voor een praktische kast of een tafel, maar ook wanddecoratie van metaal wint aan populariteit. 

Met de metalen wanddecoratie van Deco-Staal.nl heb je veel opties: van klein en subtiel tot groot en opvallend. De geometrische vormen en het zwarte gecoate staal van onze decoraties doet elke woonkamer opvallen. 

Wanddecoratie: maak je woonkamer industrieel

De industriële woonstijl leent zich uitermate goed voor metalen wanddecoratie. Deze stijl is gebaseerd op oude fabrieksinterieurs uit de 19e en 20e eeuw. Je kunt hierbij denken aan neutrale kleuren zoals zwart, grijs en wit, ruwe materialen zoals hout, beton en staal en praktische elementen zoals fabriekslampen en zichtbare leidingen. 

Wanddecoratie geeft je woonkamer een industrieel uiterlijk, met name wanneer het van metaal is gemaakt. Met onze wanddecoratie verrijk je dus die industriële stijl waar je zo naar verlangt. Het heeft een ruw, stoer uiterlijk en past bij elke andere kleur. Maar ook in een moderne inrichting of zelfs in bohemian is zwart staal op z’n plek. Het is een zeer veelzijdig materiaal. 

Kies voor opvallen met grote wanddecoratie in de woonkamer

De ene persoon houdt van een huis vol kleine accessoires en decoratieve items. De ander kiest juist het liefste voor één grote eyecatcher in huis. Grote wanddecoratie in de woonkamer kan dit realiseren. 

Met de metalen wanddecoratie van Deco-Staal.nl heb je veel opties. Al onze geometrische decoratieve ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Met slechts één opvallend ontwerp is je woonkamer al helemaal af. 

Meet de beschikbare ruimte aan je muur en Deco-Staal.nl zorgt ervoor dat jouw nieuwe decoratie past. Bovendien wordt al onze wanddecoratie geleverd met bevestigingsmateriaal en uitvoerige instructie. Zo kun je dat mooie decoratieve item zelf ophangen, precies waar je het wil hebben.

wanddecoratie woonkamer

Wanddecoratie in de woonkamer: dieren aan de muur

Je weet dat je iets aan de muur wil in je nieuwe huis. Maar wat? Met de wanddecoratie in de woonkamer van dieren haal je een echt uniek kunstwerk in huis. Onze lijn van geometrische dieren, gerealiseerd in metaal met een zwarte coating, maken elke woonkamer onvergetelijk.

De vormen in het dierenrijk lenen zich uitstekend voor decoratieve doeleinden. Wil je geen echte dierenhuiden of dierenkop in huis? Je bent niet de enige. Met deze metalen wanddecoratie kun je toch dagelijks genieten van hoe prachtig het dierenrijk is. Kies voor een stoere bizon of een hert, een aandoenlijke kolibri of een prachtige olifant. 

Wanddecoratie in de woonkamer: zwart is terug van weggeweest

Zwarte decoratie in huis? Dat hebben we lang niet gezien. Dankzij de opkomst van industriële en moderne interieurs zien we het echter steeds meer. Wanddecoratie voor de woonkamer in het zwart kan de ruimte in één klap chique, stoer en luxe maken. 

Zwarte decoratie combineer je met andere donkere kleuren of juist met wit voor een moderne, Scandinavische look. Het is immers een neutrale kleur: door te combineren kun je er alle kanten mee op. 

Laat je verrassen door het assortiment van metalen wanddecoratie bij Deco-Staal.nl. Binnen twee weken geniet je van jouw nieuwe aanwinst.