Wanddecoratie tuin

Je buitenruimte opfleuren met wanddecoratie in de tuin 

Alle meubels en accessoires die je buiten plaatst, moeten tegen een stootje kunnen. Zelfs in de zomer hebben materialen in de buitenlucht veel te verdragen: wind, zon en regen zijn aan de orde van de dag. Wil je jouw buitenruimte net zo gezellig maken als je woonkamer? Wanddecoratie in de tuin ophangen is dan een goede optie. 

Wanddecoratie bevestig je aan de gevel, aan een schuur of zelfs aan een schutting. Het is een goede manier om ruimte te besparen terwijl je toch kunst ophangt en zo je zithoek aangenamer maakt. Je hoeft niets op de grond te plaatsen en raakt dus geen vierkante meters kwijt. Daarom zijn decoratieve items aan de muur tevens perfect voor op balkons. 

Met wanddecoratie voor buiten weet je bovendien zeker dat je niet meer om hoeft te kijken naar je decoratieve object. Het is immers zo geproduceerd dat het buiten kan overleven. Decoraties van Deco-Staal.nl zijn van metaal met een zwarte coating, welke bestendig is tegen allerlei weersomstandigheden.

Wanddecoratie in de tuin: metaal is de beste keuze

Wie kiest voor wanddecoratie in de tuin, kiest het beste voor metaal. Dit materiaal slijt bijna niet, kan goed tegen wisselende weersomstandigheden en verkleurt niet bij regen of juist veel zon. Het is daarom dat Deco-Staal.nl alle wanddecoratie voor buiten maakt van metaal en met een waterbestendige, zwarte coating. Het matzwarte ontwerp past bovendien perfect bij verschillende woonstijlen.

De voordelen van wanddecoratie voor buiten

We besteden veel aandacht aan het inrichten van onze woonkamer. Tuin en balkons krijgen vaak minder aandacht, puur omdat het lastig is om decoratie en accessoires voor buiten te vinden. Wanddecoratie voor buiten moet immers tegen een stootje kunnen. 

De wanddecoratie voor buiten van Deco-Staal.nl is slijtvast en stevig. Daarmee is het uitermate geschikt voor buiten. Dankzij de bijgeleverde bevestigingsmaterialen en instructies kun je elk decoratief item gemakkelijk zelf ophangen, of het nu op een schuur, een schutting of een muur is. 

Met decoratieve items in je tuin of op je balkon fleur je de omgeving in een handomdraai op, zonder ruimte kwijt te zijn of onnodig veel geld uit te geven. Wanddecoratie heeft geen negatieve invloed op je beschikbare ruimte en schrikt natuur niet af. Een voordeel voor de natuur en voor jou!

Wanddecoratie in de tuin: industrieel ontwerp

De industriële woonstijl leent zich niet alleen goed voor de woonkamer of slaapkamer. Ook je tuin kun je een industrieel ontwerp geven. Wanddecoratie in de tuin die industrieel is, wordt vaak gemaakt van metaal. Zo sla je twee vliegen in één klap: een uniek industrieel interieur, en een duurzaam item dat goed tegen de buitenlucht kan.

De industriële wanddecoratie van Deco-Staal.nl is namelijk uitsluitend gemaakt van metaal met een matzwarte coating. Al onze bijzondere kunst heeft een industriële uitstraling en wordt op bestelling geproduceerd. Je krijgt dus een uniek voor jou gemaakt product in huis.

wanddecoratie tuin

Wanddecoratie in de tuin: landelijk ontwerp

De landelijke woonstijl draait helemaal om het naar binnen halen van de natuur, het gebruiken van neutrale kleuren en natuurlijke materialen. Hoewel de wanddecoratie van Deco-Staal.nl goed past in een industrieel interieur, is onze wanddecoratie voor de tuin landelijk ook zeer goed toe te passen.

Dankzij de geometrische, rustige vormen van onze wandobjecten zijn ze goed te combineren met een landelijk interieur. Bovendien past de matzwarte coating goed bij andere neutrale kleuren zoals bruin, grijs en wit. Met hout is het ook goed te combineren.

Origineel en hip met 3D wanddecoratie in de tuin

Veel mensen denken bij wanddecoratie nog uitsluitend aan schilderijen of posters. Maar er is zoveel meer mogelijk tegenwoordig! De unieke 3D wanddecoratie voor in de tuin van Deco-Staal.nl, bijvoorbeeld. 

Onze geometrische wandobjecten zijn als ware kunstwerken in en rondom je huis. Ze zijn geschikt voor buiten, betaalbaar en worden op bestelling geproduceerd. Bestel nu jouw unieke wandobject voor de tuin. Je hebt het vaak al met twee weken in huis.