fav

OVER ONS

ONS DOEL

Het doel van Deco-staal is om die ene kale wand van bijvoorbeeld de woonkamer op te vrolijken met een stoer of strak stalen product. Of het nou een dierenkop of een geometrische afbeelding is, de industriële look geeft net dat wat je muur nodig heeft.

fav

NIET EERDER GEZIEN

Vind je het moeilijk om die ene wand net wat extra’s te geven? Grote kans dat je op onze site wat vind dat bij jou past! Door de verschillende series, prijsklasse en eigen ontwerpen is er voor iedere woonkamer, slaapkamer of misschien wel voor de kinderkamer wat te vinden! Zit er iets niet bij? Laat het ons weten, misschien kunnen wij dan een passende aanbieding maken!

HET GEZICHT ACHTER DECO-STAAL

Deco-staal is in 2019 door Kevin Gunsing opgericht, hij is hier mee gestart nadat hij een eigen product thuis aan de muur had hangen waarop veel positieve reacties kwamen! Dit heeft hem doen besluiten te starten met Deco-staal.

Kevin Gunsing
Geboren in 1991, geboren en getogen in Velp (gld)

Kevin produceert onder de naam Deco-staal met plezier diverse soorten wanddecoratie artikelen.

“Een bedrijfsnaam bedenken was niet makkelijk, al zou je anders denken bij de naam Deco-staal”

fav

SERVICE EN KWALITEIT STAAN BOVENAAN

De producten van Deco-staal zijn allemaal laser gesneden stalen producten. Afhankelijk van het materiaal word het stalen product gepoedercoat in een standaard kleur. Samen met deze coating en het staal is het een kwaliteitsproduct dat gezien mag worden! Dit is dan ook één van de sterke punten van Deco-staal. 

Kwaliteit staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Buiten de gecoatte producten, kunnen we de artikelen ook leveren in Cortenstaal, dit geeft een mooie robuuste look aan het product!

"VAN MIJ ZELF BEN IK ERG CREATIEF EN PROBEER DAAR OP VERSCHILLENDE MANIEREN GEBRUIK VAN TE MAKEN"

Voor onze klanten hebben wij een divers aanbod op onze webshop. Wij hebben verschillende collecties en zijn altijd bezig met nieuwe ontwerpen om te vernieuwen en uit te breiden. 

Niet de gewenste kleur of ontwerp gevonden? Bij Deco-staal is het ook mogelijk om een speciale aanvraag te doen, laat ons weten wat uw wensen zijn, dan gaan wij voor u aan de slag!

Natuurlijk is een snelle levering prettig! Maar elk bestelling word speciaal voor jou gemaakt! Gemiddeld zijn wij hier 1,5 week mee bezig! Maakt het toch ook wel een beetje bijzonder!

NIEUWE EYECATCHER!

Succes met het vinden van je nieuwe eyecatcher. Kwalitatief mooie wall art producten, voor iedereen betaalbaar en toegankelijk voor iedereen door de website en de social media pagina’s.

Wij wensen je dan ook veel plezier met het shoppen in onze webshop!