Wanddecoratie industrieel

Wanddecoratie in een industrieel interieur

De industriële woonstijl kenmerkt zich door ruwe materialen, neutrale kleuren en functionele objecten. Een industrieel interieur is hipper dan ooit. Materialen als metaal, staal, beton en baksteen spelen een hoofdrol. Buizen en leidingwerk mag zichtbaar zijn en verlichting aanwezig en praktisch. Kortom: de industriële woonstijl is ruw, rauw en functioneel.

Veel mensen denken om die reden dat wanddecoratie in een industrieel interieur niet thuishoort, maar het tegendeel is waar. Ook in deze functionele woonstijl is er ruimte voor decoratie en accessoires. Het moet echter wel passend zijn.

Wil je de industriële stijl doorvoeren in je slaapkamer, woonkamer of zelfs in heel het huis? Kies dan voor metalen wanddecoratie. Een industrieel interieur betekent dat objecten aanwezig mogen zijn, maar weinig franje en kleuren bevatten. Metaal leent zich daar uitermate goed voor.

Metalen wanddecoratie: industrieel én onderhoudsvriendelijk

De metalen wanddecoratie van Deco-Staal.nl is ideaal voor het industriële interieur. Al onze wanddecoratie is gemaakt van zwart gecoat staal en heeft unieke, geometrische vormen. Daardoor past onze metalen wanddecoratie in het industrieel interieur maar ook binnen veel andere stijlen. 

Deze metalen objecten zijn niet alleen opvallend en uniek in hun soort. Ze bieden veel andere voordelen. Metaal is bijvoorbeeld onderhoudsvriendelijk. Je wanddecoratie afstoffen is meer dan genoeg om het materiaal mooi te houden. Bevestigen op de juiste plek in huis is geen probleem dankzij onze meegeleverde bevestigingsmaterialen en instructies. 

De geometrische vormen van wanddecoratie van Deco-Staal.nl passen bovendien uitermate goed bij deze woonstijl. De industriële inrichting kenmerkt zich door geometrische vormen en strakke lijnen.

Wanddecoratie in industrieel of landelijk interieur

Metalen wanddecoratie past dus goed in de industriële woonstijl. Dat wil echter niet zeggen dat onze wandobjecten niet ook thuishoort in andere stijlen. Het moderne interieur en zelfs vintage is goed af te maken met deze bijzondere kunstzinnige objecten.

Wanddecoratie in een industrieel of landelijk interieur mag in ieder geval niet ontbreken. Deze woonstijlen kenmerken zich door neutraliteit. Dat wil zeggen dat er gebruik wordt gemaakt van neutrale of zachte kleuren. Bovendien zijn er weinig echte blikvangers in de ruimte aanwezig. Deze voeg je toe door middel van decoratie en accessoires.

De combinatie tussen industrieel en metalen wanddecoratie is waarschijnlijk makkelijk gemaakt. Toch denkt men bij een landelijke woonstijl niet direct aan metaal. Dankzij onze unieke ontwerpen, past metalen wanddecoratie toch heel goed in de rust en natuur van het landelijke interieur.

Een landelijk interieur betekent rust, ruimte en natuur naar binnen halen. Onze metalen wanddecoratie in de vorm van allerlei dieren uit het dierenrijk, past hier perfect bij. Dankzij de neutrale, zwarte coating en de geometrische vormen is je wandobject niet te dominant. Dankzij de afbeeldingen van allerlei prachtige dieren is het bovendien een manier om de natuur binnen te halen, zonder echte dierenhuiden of dierlijke materialen te gebruiken. 

Wanddecoratie: maak je woonkamer industrieel

De industriële stijl heeft je gegrepen? Maak met wanddecoratie je woonkamer industrieel zonder het hele huis om te gooien. 

Je woonkamer industrieel maken betekent niet dat je alle meubels moet vervangen. Met een aantal kleine aanpassingen kun je deze bijzondere stijl al in huis halen. Veel meubels passen namelijk goed bij meerdere stijlen. Met metalen wanddecoratie maak je van een moderne zithoek met leren bank in een handomdraai een stoere industriële zithoek. Voeg meerdere metalen wandobjecten toe en maak het plaatje af met een stoere fabriekslamp. 

Maak je woonkamer écht industrieel door ook de muren – of een enkele muur – aan te pakken. Beton, een betonlook of bakstenen passen goed in deze stijl. Al deze materialen gaan bovendien uitermate goed samen met metalen wanddecoratie. 

wanddecoratie industrieel

Wanddecoratie: je slaapkamer industrieel inrichten

De slaapkamer is een ruimte waar je uitrust. Daar wil je de kamer dan ook op inrichten. Je interieur mag een bepaalde kalmte uitstralen. Zelfs dan kun je nog een opvallend item toevoegen.

Met wanddecoratie je slaapkamer industrieel inrichten betekent dat je een basis vormt van zoveel mogelijk neutrale kleuren en materialen. Ga voor grijs, zwart of wit en voeg indien mogelijk beton toe. Een rustige kamer met rustige kleuren geef je vervolgens een echt opvallende eye-catcher: metalen wanddecoratie. 

Alle wanddecoratie van Deco-Staal.nl is in meerdere afmetingen beschikbaar. Kies dus voor een enkel groot object, of hang meerdere kleinere wanddecoraties op. Dankzij de neutrale kleur en rustige vormen ziet je slaapkamer er onweerstaanbaar uit, en is het toch een oase van rust.

Wanddecoratie in industrieel zwart

Wie een industrieel interieur wil, kiest voor wanddecoratie in industrieel zwart. Vaak gaat het dan om metaal met een gecoate zwarte laag. Alle wanddecoratie van Deco-Staal.nl is gemaakt van staal en bestaat volledig uit één kleur: zwart. Het betreft een matzwart dat goed past in elke ruimte. 

Benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Bekijk je favoriete wanddecoratie en kies de afmetingen die passen bij jouw kamer. Wij gaan dan direct voor je aan de slag!