Metalen Wanddecoratie

Een origineel interieur met metalen wanddecoratie

Wanneer je denkt aan wanddecoratie, dan denk je al snel aan schilderijen en posters. Metalen wanddecoratie zie je nog niet overal. En dat terwijl het zo’n veelzijdig en uniek materiaal is, met name voor decoratieve doeleinden.

Metalen wanddecoratie bestaat in allerlei soorten en maten. Bij Deco-Staal.nl kun je kiezen uit talloze geometrische ontwerpen, uniek vormgegeven in zwart staal. Deze vorm van wanddecoratie is wat men noemt een echte eyecatcher: het valt direct op in de woning en bepaalt het hele interieur. 

Wie kiest voor metalen wanddecoratie, kiest bovendien voor decoratieve items die goed te combineren zijn. Metaal is een gangbaar materiaal dat past in allerlei stijlen, van industrieel tot bohemian. Het is opvallend en toch neutraal genoeg om te combineren op een manier die past bij jou.

Wanddecoratie van metaal op kantoor

Niet alleen de woning kun je op bijzondere wijze versieren met wanddecoratie van metaal. Ook op kantoren en in andere bedrijfspanden is het een perfecte manier om decoratie aan te brengen. Metaal is namelijk een materiaal dat weinig onderhoud vraagt: een handige eigenschap voor decoratie op een kantoor, gezien jij en je collega’s druk zijn met andere zaken.

Dankzij de neutrale vormgeving en kleuren van wanddecoratie van Deo-staal.nl past het bovendien in elke werkomgeving. Op een kantoor is concentratie vasthouden belangrijk. Een te opvallend of afleidend interieur is dan niet bevorderlijk. Een kaal kantoor is echter ook niet goed voor de productiviteit. 

Met de metalen decoratie van Deco-Staal.nl realiseer je een unieke stijl en een prettige werkomgeving, zonder grote en afleidende wanddecoratie te plaatsen. Staal en donkere kleuren stralen bovendien een bepaalde neutraliteit en zelfverzekerdheid uit. 

Metalen wanddecoratie: een industrieel interieur

Decoratie van metaal is niet altijd gangbaar geweest in onze interieurs. Vroeger werd dit materiaal uitsluitend gebruikt voor constructies met een functie, zoals in de bouw of werktuigbouwkunde. Tegenwoordig zien we dat metaal veel meer doelen kan dienen en tevens uitermate geschikt is als puur decoratief item. De metalen wanddecoratie in een industrieel interieur heeft daar met name voor gezorgd.

De industriële stijl wordt steeds populairder. Binnen deze woonstijl zien we veel neutrale kleuren zoals bruin, grijs, zwart en wit. Bovendien zien we veel grove vormen en materialen. Denk dan aan metalen kasten, open leidingen en functionele verlichting zoals fabriekslampen. Decoratie blijft niet uit, maar is wel volledig toegespitst op deze stijl. Het is net alsof zelfs de metalen wanddecoratie een functie heeft.

De geometrische vormen en zwarte materialen van wanddecoratie bij Deco-Staal.nl maken elk product ideaal voor het industriële interieur. Het is echter ook goed te combineren met andere stijlen. 

Metalen wanddecoratie: dier aan de muur

Bij Deco-Staal.nl zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen van opvallende, geometrische decoratie. Bij de meeste producten geldt dat de metalen wanddecoratie een dier voorstelt. Dieren hebben altijd al een grote rol in interieurstijlen gehad. Op deze manier kun je die liefde voor het dierenrijk combineren met je behoefte aan luxueuze maar neutrale decoratie. 

 Alle wanddecoratie van Deco-Staal.nl is verkrijgbaar in verschillende maten. Dat wil zeggen dat die geometrische leeuwenkop die je op het oog hebt, ook in een kleinere afmeting beschikbaar is. Al onze metalen wanddecoratie per dier is gemaakt van 2 millimeter staal en is zwart gecoat. Dat benadrukt de industriële uitstraling van het object. 

metalen wanddecoratie

Metalen wanddecoratie in de woonkamer: dit moet je weten

Bij Deco-Staal.nl vinden we het belangrijk dat jij precies die decoratie vindt die bij jou past. Daarom bieden we verschillende afmetingen aan. De metalen wanddecoratie in je woonkamer wil je misschien wel in een grote maat hebben, terwijl de decoratie in de slaapkamer subtiel mag zijn.

Kies de afmeting die past bij jouw stijl en beschikbare ruimte. Elke bestelling wordt voor jou gemaakt van 2 millimeter dik staal met een zwarte coating. De standaard levertijd is 2 weken, omdat elk product op bestelling gemaakt wordt. 

Metalen wanddecoratie in de woonkamer mag opvallen. Toch willen we je graag opties geven. Kies daarom niet alleen uit talloze maten maar ook soorten wanddecoratie. De geometrische vormen maken het een geschikt item voor elk type woonstijl en kamer.

Veilige metalen wanddecoratie in de kinderkamer

Vrijwel alle kinderen zijn dol op dieren. Ze willen dus niets liever dan hun eigen slaapkamer versieren met de helden uit het dierenrijk. Metalen wanddecoratie in de kinderkamer is een hit bij de kleintjes. Bestel het bij Deco-Staal.nl en je weet ook nog zeker dat het veilig is.

Alle geometrische wanddecoratie van Deco-Staal.nl wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en uitvoerige instructie over hoe je het product kunt ophangen. Zo weet je zeker dat het stevig hangt en niet zomaar naar beneden komt. Kortom: je metalen wanddecoratie haal je bij Deco-Staal.nl!