Wanddecoratie babykamer

Wanddecoratie voor de babykamer: hier moet je op letten

Wanneer je een babykamer inricht, dan zijn er enkele aspecten belangrijk. Allereerst wil je dat je kindje een rustige ruimte heeft waar hij kan slapen zonder teveel prikkels. De drang om de kamer te vullen met speelgoed en felle kleuren is groot, maar dat is niet de beste omgeving voor een kind dat probeert te slapen.

Daarnaast wil je niet veel tijd of moeite kwijt zijn aan de wanddecoratie, bijvoorbeeld in de vorm van schoonmaken. Daar heb je immers met een jong kind in huis geen tijd voor. 

De wanddecoratie voor de babykamer van Deco-Staal.nl is uitermate geschikt voor kinderkamers. Onze wanddecoratie beeldt bijzondere, geometrische vormen van dieren af. Kies bijvoorbeeld voor een kat, dolfijn of leeuwenkop. Je kind zal de vormen uiteindelijk gaan herkennen en wordt precies genoeg geprikkeld.

Wanddecoratie in de kinderkamer: waarom zwart wél kan

Bij zwarte wanddecoratie denk je wellicht niet direct aan een kinderkamer. Dat is jammer, want de kleur zwart heeft veel goede eigenschappen. Benieuwd waarom wanddecoratie in de kinderkamer toch een goed idee is? Dat ontdek je hier.

Jonge kinderen en baby’s zijn de wereld aan het ontdekken. Alles is interessant en prikkels zijn er aan alle kanten. Die prikkels hebben kinderen deels nodig om te leren en ontwikkelen, maar je wil ze ook weer niet overprikkelen. De wanddecoratie van Deco-Staal.nl is van metaal en voorzien van een matzwarte coating. De vormen en kleur zijn dus neutraal. 

De geometrische vormen zijn echter zeer stimulerend en fascinerend voor jonge kinderen. Het helpt ze dus om zich te ontwikkelen zonder dat ze overprikkeld raken. De slaapkamer blijft een rustige plek met nét genoeg stimulance.

Metalen wanddecoratie in de babykamer: kan dat?

Wanneer we denken aan babykamers, dan denken we aan zoetsappige items en pastelkleuren. Een babykamer inrichten hoeft echter helemaal niet volgens die traditionele normen. Metalen wanddecoratie in de babykamer komt bijvoorbeeld goed tot z’n recht.

Wanneer je denkt aan een kamer voor een kind, dan denk je dus niet direct aan metalen wanddecoratie. En toch past het ontzettend goed. De metalen wanddecoratie van Deco-Staal.nl is met name geschikt voor babykamers, dankzij de unieke geometrische vormen en neutrale kleur.

De wanddecoratie van Deco-Staal.nl beeldt verschillende dieren af. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige geometrische vorm van een kat, of ga voor meer exotisch met een leeuwenkop. Je baby zal gefascineerd zijn door de vormen en ze uiteindelijk zelfs herkennen. 

Metalen wanddecoratie in de babykamer stimuleert je kindje daardoor op de juiste manier. De vormen vinden jonge kinderen fascinerend. Ze zijn erdoor afgeleid en worden erdoor gerustgesteld. Het is echter niet te druk of fel gekleurd, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat het ten koste gaat van nachtrust. Een rustige ruimte waar je kind net genoeg geprikkeld wordt – maar niet teveel – is uitermate belangrijk voor kinderen en baby’s. 

Een ander voordeel van de metalen wanddecoratie in de babykamer is de eenvoud waarmee je de items kunt reinigen. Alle wanddecoratie van Deco-Staal.nl is gemakkelijk te reinigen met een stofdoek en eventueel een vochtige doek.

Wanddecoratie: de babykamer landelijk inrichten

De landelijke woonstijl past uitermate goed bij kinderkamers. Een landelijk interieur kenmerkt zich door neutrale, rustige kleuren, de natuur in huis halen en natuurlijke materialen gebruiken. Met wanddecoratie de babykamer landelijk inrichten kan heel goed. Als je tenminste voor de juiste wanddecoratie kiest.

De geometrische vormen van onze wanddecoratie doen wellicht eerder denken aan een industrieel interieur. Daar past wanddecoratie van Deco-Staal.nl dan ook heel goed bij. In een landelijk interieur past het echter ook goed thuis. Onze geometrische dierenvormen zijn een perfecte manier om de natuur in huis te halen, zonder dierlijke materialen te gebruiken.

wanddecoratie babykamer

3D wanddecoratie in de babykamer: kan dat?

Als ouder wil je het beste voor je kind. Daarom wil je een babykamer inrichten waar jouw kindje gerustgesteld wordt, gestimuleerd is en goed kan slapen. Met 3D wanddecoratie de babykamer inrichten kan daarvoor zorgen.

Onze 3D wanddecoratie is niet voorzien van felle kleuren of drukke patronen. Het betreft een matzwart ontwerp van metaal. Wat onze wanddecoratie juist geschikt maakt voor kinderkamers zijn de geometrische vormen. Ze beelden dieren af die je kind leert herkennen. Een kat, dolfijn, vlinder of zelfs een leeuw: ze zullen er dol op zijn.

Door de verdere vormgeving hoef je echter niet bang te zijn dat je kind te veel gestimuleerd wordt. De neutrale kleur draagt bij aan een kalme nachtrust. Kortom: 3D wanddecoratie van Deco-Staal.nl past perfect in elke kinderkamer.