Wanddecoratie landelijk

Wanddecoratie in een landelijk interieur

De landelijke woonstijl is hipper dan ooit. We zien het in woonruimtes maar ook op kantoren en in hotels. Wanddecoratie in een landelijk interieur mag absoluut niet ontbreken. Maar hoe pas je nu de juiste decoratie bij je nieuwe woonstijl? Met wanddecoratie van Deco-Staal.nl. 

Deco-Staal.nl maakt unieke wanddecoratie die ideaal is voor de landelijke woonstijl. Onze decoraties beelden bijzondere dieren af welke goed te combineren zijn met de landelijke elementen van natuur in huis halen. Dankzij de neutrale kleuren en geometrische vormen past onze wanddecoratie nog beter in een landelijk interieur. 

Aarzel dus niet en bestel direct het type wanddecoratie dat bij jouw wensen past. Al onze geometrische objecten zijn in meerdere maten verkrijgbaar en worden op bestelling voor je klaargemaakt. 

Landelijke wanddecoratie: onderhoud en verzorging

Ook decoratieve items in je interieur moeten gereinigd worden. Soms is dat veel werk en kan het geld kosten, zoals bij een schilderij of prent vaak het geval is. Met de landelijke wanddecoratie van Deco-Staal.nl ben je echter minimale tijd en moeite kwijt als het gaat om schoonhouden van je interieur.

Al onze wanddecoratie is gemaakt van hoogwaardig metaal en voorzien van een matzwarte coating. Deze coating kun je gemakkelijk reinigen met een stofdoek om eventuele stoflagen te verwijderen. Dankzij het matzwarte uiterlijk zal stof bovendien minder snel opvallen.

Slechts bij een grondige schoonmaak is het nodig om de landelijke wanddecoratie te reinigen met een licht vochtige doek. Even afnemen is meer dan voldoende om dit unieke materiaal jarenlang mooi te houden.

Wanddecoratie, industrieel, landelijk en meer stijlen

Hoewel de wanddecoratie van Deco-Staal.nl met name ideaal is voor het landelijke interieur, is er nog veel meer mogelijk. Juist dankzij de neutrale kleur en geometrische vormen zijn andere woonstijlen ook goed te combineren. Maak je wanddecoratie industrieel, landelijk of zelfs vintage door te stylen met andere items in huis. 

De wanddecoratie is in de vorm van bijzondere dieren. Daardoor past het perfect in een landelijke woonstijl, welke bekend staat om het accentueren en naar binnen halen van natuur en dieren. Dankzij onze wanddecoratie kan dat zonder daadwerkelijke dierlijke materialen te gebruiken.

De wanddecoratie is tevens industrieel dankzij de matzwarte coating en de geometrische vormen. De industriële stijl kenmerkt zich door kleuren als zwart en grijs, materialen als beton en staal en veel functionele meubels en objecten. Deze wanddecoratie is rauw, neutraal en grof qua vormen. Daarmee past het perfect in een industrieel interieur.

Zwarte wanddecoratie in een landelijk interieur: het kan

Zwart is een kleur met een reputatie. Sommigen denken dat het niet past bij zachtere woonstijlen, of dat het te dominant is in een interieur. Het tegendeel is waar: mits goed gecombineerd, is zwart ideaal voor veel woonstijlen. Zwarte wanddecoratie in een landelijk interieur? Het is goed mogelijk.

De landelijke woonstijl gaat gepaard met zachte kleuren en natuurlijke materialen. In eerste instantie lijkt zwart metaal daar niet bij te passen. Dankzij de matzwarte coating oogt het zwart van dewanddecoratie van Deco-Staal.nl echter zachter dan bij diepzwart of glimmend zwart het geval is. 

Wanddecoratie in een landelijk interieur dient een doel: het is zo simpel als het toevoegen van een opvallend item in de rustige tinten van de rest van de kamer. Deze wanddecoratie kan dat doel dienen. Dankzij die dierenvormen met geometrische hoeken is het bovendien opvallend, en toch rustig genoeg voor een zachte uitstraling.

wanddecoratie landelijk

Maak wanddecoratie landelijk in je woonkamer

Door goed te combineren, maar je wanddecoratie landelijk in je woonkamer. Het is echter belangrijk wat je verder in de ruimte hebt staan en hoe je dit combineert. In ieder geval heeft de wanddecoratie van Deco-Staal.nl veel bruikbaarheid voor het landelijke interieur.

De landelijke woonstijl kenmerkt zich niet bepaald door een overdadig gebruik van kleine, opvallende decoratie. Een grote eyecatcher aan de muur past beter. Daarom is al onze wanddecoratie in meerdere maten beschikbaar. Kies voor een groot object aan de muur en verder alleen functionele objecten in de kamer. Zo maak je dat landelijke interieur helemaal af.

Wanddecoratie: landelijk in je slaapkamer

Geloof het of niet, maar wanddecoratie landelijk in je slaapkamer toepassen kan ook heel goed. Hoewel we bij de slaapkamer niet direct denken aan een groot decoratief item aan de muur, past het wel heel goed. De landelijke stijl is bovendien ideaal voor in slaapkamers dankzij de neutraliteit van dit interieurtype. 

Zachte kleuren komen je nachtrust ten goede. Het matzwarte van onze wanddecoratie sluit daar perfect op aan. Wil je een opvallend item, of juist meerdere kleine decoraties? Al onze landelijke wanddecoratie is in meerdere afmetingen beschikbaar en wordt voor jou op maat gemaakt. Vaak heb je al binnen 2 weken je decoratie in huis!