VEEL GESTELDE VRAGEN

Bij elk artikel op onze webshop is te zien of een artikel voorradig is, vlak boven de knop van de winkelwagen. Bij een bestelling voor 16:00uur zal een voorradig product die zelfde dag verzonden worden. Afhankelijk van het postorder bedrijf komt je bestelling dan binnen 1 a 2 dagen aan.

Wanneer een artikel niet voorradig is kan het natuurlijk wel gewoon besteld worden. Waarschijnlijk is er dan al een nieuwe lichting onderweg, een leverdatum ontvangt je dan via de mail.

Heb je een speciale aanvraag voor een eigen ontwerp, dan zal de levertijd in overleg worden afgesproken.

Is de leverdatum verstreken en heeft u het product niet ontvangen? Laat het ons dan weten dan kijken we met u mee!

Bij het plaatsen van je bestelling kan je zelf aangeven op welke wijze je wilt betalen. 

Je kunt kiezen uit onderstaande manieren:

iDeal
Betaal je het liefst vooraf? iDeal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.

Bancontact (voor Belgische klanten)
Woon je in België? Natuurlijk accepteren wij ook betalingen met Bancontact (voorheen MisterCash).

Creditcard (Visa, American Express of MasterCard)
Wil je je bestelling afrekenen met creditcard? Dat kan bij ons met je MasterCard, American Express of Visa-creditcard. Deco-staal brengt hiervoor geen extra kosten in rekening.

Paypal
Als je een PayPal-rekening hebt, kun je je bestelling betalen met PayPal. Je PayPal-account koppel je eenvoudig aan je betaalrekening of creditcard. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Ondanks de stevige verpakking kan het gebeuren dat het product soms beschadigd raakt tijdens transport. Alvast onze excuses voor het ongemak! Wanneer dit is gebeurd laat het ons dan zo snel mogelijk weten door een mail te sturen naar info@deco-staal.nl en vermeld hierbij het ordernummer en voeg er aan aantal foto’s aan toe waarbij goed te zien is dat er schade aan het product zit. Wij zullen dan contact met u opnemen en komen met een passende oplossing.

Nadat je de bestelling hebt ontvangen blijkt het toch niet helemaal wat je er van verwacht had, dit is geen enkel probleem.
Je kunt je bestelling namelijk altijd binnen 14 dagen na ontvangst retour sturen. 

Benieuwd hoe je dit moet doen? Kijk dan op www.deco-staal.nl/retourbeleid