3D wanddecoratie

3D wanddecoratie: wat is het?

De afkorting 3D staat voor driedimensionaal. Daarmee wordt aangeduid dat een object een bepaalde diepte heeft. Dat geldt ook voor de 3D wanddecoratie van Deco-Staal.nl: al onze wanddecoratie is driedimensionaal en knalt van de muur af. 

Een poster, schilderij of foto is per definitie tweedimensionaal. Het heeft een lengtemaat en een breedtemaat. Dit type decoratie is daardoor minder opvallend en spannend dan 3D wanddecoratie. 3D wanddecoratie heeft ook een dieptemaat en is daardoor ruimtelijk in vorm. 

Wanddecoratie van Deco-Staal.nl komt van de muur af en vult echt de ruimte, met een uniek ontwerp van geometrische vormen. Dankzij de meegeleverde bevestigingsmaterialen en instructies is het ophangen van jouw nieuwe 3D wanddecoratie geen enkel probleem.

Wat je kunt met wanddecoratie in 3D in je interieur

Kiezen voor tweedimensionale decoratie is een veilige keuze. Nog altijd hangen duizenden huizen door heel het land vol met posters en foto’s. En daar is niets mis mee. Maar wil je een keer iets anders? Kies van voor wanddecoratie in 3D. 

Wanddecoratie in 3D van Deco-Staal.nl betekent dat je dynamische vormen in huis haalt die elke keer weer opvallen bij je gasten. De geometrische vormen beelden allerlei dieren af op de meest unieke wijze. Ze zijn opvallend, sierlijk en speels.

De wanddecoratie van Deco-Staal.nl is bovendien neutraal van kleur en materiaal. De metalen objecten zijn voorzien van een matzwarte coating. Hierdoor haal je speelse vormen in huis, zonder dat het teveel wordt met felle kleuren en franjes.

Wanddecoratie van metaal in 3D: de voordelen

Alle wanddecoratie van metaal in 3D brengt veel pluspunten met zich mee. Dat is niet anders de unieke decoratie van Deco-Staal.nl. 

Allereerst valt de geometrische 3D wanddecoratie direct op wanneer je een ruimte binnenloopt. Het dient daarmee als echte blikvanger indien gewenst. Kies voor grote afmetingen om het item echt op te laten vallen. Kleinere afmetingen maken het mogelijk meerdere decoraties te combineren.

Het neutraal matzwarte metaal maakt het geheel meer neutraal, zodat je interieur niet te druk wordt. Maar dat is niet het enige. Metaal is immers ook gemakkelijk te reinigen. Het laten schoonmaken van een schilderij of poster kost vaak veel geld. Andere 3D wanddecoratie is bovendien vaak lastig te reinigen dankzij het materiaal. De wanddecoratie van metaal in 3D van Deco-Staal.nl kun je gemakkelijk afstoffen of reinigen met een licht vochtige doek.

3D wanddecoratie in een landelijk interieur

Er zijn veel woonstijlen te complimenteren met decoratie van Deco-Staal.nl. 3D wanddecoratie in een landelijk interieur past bijvoorbeeld heel goed.

Bij een landelijk interieur denk je wellicht niet direct aan matzwart metaal en geometrische vormen. En toch gaan de twee heel goed samen. De wanddecoratie van Deco-Staal.nl is in de vorm van bijzondere dieren. Het is de ideale manier om de natuur naar binnen te halen zonder dierlijke of natuurlijke materialen te gebruiken. 

De landelijke woonstijl kenmerkt zich bovendien door geometrische vormen en neutrale kleuren. Dankzij het matzwart van onze wanddecoratie kun je het neutrale van je landelijke interieur zonder moeite vasthouden.

3d wanddecoratie

3D wanddecoratie: een industrieel interieur is compleet

Een andere woonstijl die vaker geassocieerd wordt met 3D wanddecoratie is de industriële stijl. 3D wanddecoratie in een industrieel interieur is zeer complimenteus. 

De industriële woonstijl kenmerkt zich door neutrale, donkere kleuren zoals zwart. De matzwarte industriële wanddecoratie van Deco-Staal.nl past daarom perfect in een industrieel interieur. Maar dat is niet de enige reden dat deze vormen van decoratie zo goed bij dit type interieur passen.

3D wanddecoratie is meer dan alleen een plaatje aan de muur. Het valt op, heeft geometrische vormen en moet het vooral hebben van de ruimtelijkheid. Het is daarom uitermate geschikt om het rauwe, hoekige en neutrale van de industriële woonstijl te complimenteren.

3D wanddecoratie: zwart en matzwart

3D wanddecoratie in zwart kan glimmend zijn, of zelfs diep zwart. Dat type kleur is niet complimenteus met elke stijl. Daarom kiezen we er bij Deco-Staal.nl voor om onze 3D wanddecoratie in zwart te maken dat goed te combineren is.

Al onze decoratie is daarom matzwart en dus perfect in je interieur te voegen op allerlei manieren. Speel met verschillende dierlijke vormen, afmetingen en aantallen om je interieur helemaal af te maken. Alle wanddecoraties worden op bestelling gemaakt en zijn vaak al binnen 2 weken bij je thuis. Kijk dus gauw welke wanddecoratie jij in huis wil halen!