Wanddecoratie slaapkamer

Wanddecoratie in de slaapkamer: tips en trucs

Waar sommige mensen graag rust en eenvoud in de slaapkamer zien, hebben anderen juist het liefste de muren vol kleur en decoraties. Wat je ook voor woonstijl wil zien: wanddecoratie in de slaapkamer is onmisbaar voor een prachtige kamer. 

De metalen wanddecoratie van Deco-Staal.nl is opvallend en toch neutraal. Dankzij de geometrische vormen, de zwarte coating en de unieke ontwerpen past het in iedere woonstijl en in iedere ruimte. Zelfs in de slaapkamer. 

Voeg bijvoorbeeld een subtiel beetje wandkunst toe met één van onze metalen wanddecoraties in de vorm van dieren. Kies je eigen afmetingen. Zo kun je zelf bepalen hoe dominant het figuur is in je kamer. Liever iets écht opvallends aan de muur? Ga dan juist voor een grotere afmeting en vul het merendeel van de muur ermee.

Wanneer je wanddecoratie kiest, houd dan rekening met hoe hoog het middelpunt van het object moet zijn. Wanneer je wanddecoratie in de slaapkamer bijvoorbeeld direct boven het bed wil hangen, dan heb je wel genoeg ruimte nodig. Bepaal het centrale punt van waar het object komt te hangen. Meet vanuit daar hoe veel ruimte je boven en onder overhoudt. 

Zo is de wanddecoratie in je slaapkamer industrieel

In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is een industriële stijl uitermate geschikt voor de slaapkamer. Neutrale kleuren, ruwe materialen en functionele meubels zijn juist in een slaapvertrek zeer praktisch. Maak met wanddecoratie je slaapkamer industrieel en toch verwelkomend. 

Wanddecoratie die valt binnen de industriële stijl is vaak in neutrale kleuren of zelfs in één kleur. In de meeste gevallen is het gemaakt van leer, staal, beton of baksteen. Ook bevat het strakke vormen – vaak geometrisch – en weinig tot geen kleur. 

Wanddecoratie in je slaapkamer is pas echt industrieel als het een blikvanger betreft. Dat wil zeggen dat de rest van de ruimte neutraal is ingericht, terwijl je één zeer opvallend item hebt, bijvoorbeeld aan de muur. Met een metalen wanddecoratie van Deco-Staal.nl zorg je daarvoor. Kies het formaat dat past bij jouw ruimte en een opvallend ontwerp waar je elke dag weer van kunt genieten!

Vind de ideale wanddecoratie voor een babykamer

Kies je voor wanddecoratie in een babykamer? Dan is het belangrijk om iets te kiezen dat je gemakkelijk kunt schoonmaken. Een babykamer kan onverhoopt smerig raken. In dat geval is het prettig om snel en efficiënt te kunnen schoonmaken. Metalen wanddecoratie zorgt daarvoor. Haal simpelweg een nat doekje eroverheen en je wandkunst is weer schoon.

De metalen wanddecoratie in een babykamer kun je het beste boven een commode of bedje plaatsen. Je kind zal hierdoor afgeleid worden, zoals bij een mobiel het geval is.

Wanddecoratie in de slaapkamer: zwart past perfect

Zwart is terug van weggeweest. Lang werd deze kleur gezien als een paria in het interieur omdat het niet gezellig zou zijn. Nu zien we zelfs dat wanddecoratie in de slaapkamer zwart mag zijn. 

De metalen wanddecoratie van Deco-Staal.nl is uitgevoerd in een zwart gecoat metaal. Het is daarmee neutraal en passend in elke woonstijl én kamer. Kies je eigen afmetingen en ontvang binnen 2 weken je nieuwe wanddecoratie thuis. Bevestigen kun je dankzij de meegeleverde instructies en bevestigingsmaterialen gemakkelijk zelf.

wanddecoratie slaapkamer

Wanddecoratie in je slaapkamer: landelijk interieur

Metalen wanddecoratie in je slaapkamer kan ook landelijk zijn. Metaal en staal worden weliswaar het meeste gebruikt in de industriële woonstijl, maar dat betekent niet dat ze daar uitsluitend bij passen. 

Het landelijke interieur kenmerkt zich door rust, eenvoud en het naar binnen halen van de natuur. Met de metalen wanddecoratie in de vorm van dieren van Deco-Staal.nl doe je precies dat: de natuur naar binnen halen. Maar dan zonder dierlijke materialen in huis. Bovendien zijn de strakke vormen en neutrale kleur ideaal voor meer rust en eenvoud in je woning. Metalen wanddecoratie in je slaapkamer past dus in elke woonstijl!