Wanddecoratie buiten

Wanddecoratie buiten ophangen

In de tuin of op het balkon wil je een gezellige inrichting, net als in huis. Daarbij horen meubels, accessoires en natuurlijk decoratie. Wanddecoratie buiten ophangen is de ideale manier om ruimte te besparen en toch je buitenruimte te versieren. Met wanddecoratie van Deco-Staal.nl haal je wanddecoratie in huis die ideaal is voor in de buitenlucht. 

Alle decoratieve items van Deco-Staal.nl zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en voorzien van een stevige coating. Daarmee zijn ze bestand tegen allerlei weersomstandigheden en blijven ze lang mooi. Je kunt jarenlang genieten van onze duurzame, stevige wanddecoratie voor buiten.

Zo kies je wanddecoratie voor buiten

Wil jij wanddecoratie buiten ophangen? Dan is er veel mogelijk. Wanddecoratie voor buiten komt namelijk in allerlei soorten en maten. Bij Deco-Staal.nl kies je uit verschillende afmetingen, vormen en soorten. Alle producten worden op bestelling geproduceerd, speciaal voor jou.

De afmetingen van de ideale wanddecoratie voor buiten hangen af van de beschikbare ruimte. Wanneer je een grote wand hebt zonder ramen, bijvoorbeeld van een schuur of raamloze muur in je huis, dan is er veel mogelijk. Kies voor een extra grote decoratie die van ver te zien is, of combineer juist een aantal kleinere wanddecoraties. Ook een enkele, kleine decoratieve vorm boven een zithoek staat goed. Laat je fantasie de vrije loop.

Houd daarnaast rekening met het type vorm dat goed past bij je inrichting. Ook in de tuin is het leuk om consequent te zijn als het gaat om de inrichting. De wanddecoratie voor buiten van Deco-Staal.nl is gemaakt van hoogwaardig materiaal, in bijzondere geometrische vormen. Hierdoor past het uitstekend in een landelijk interieur, maar ook de industriële woonstijl en zelfs bij vintage.

Wanddecoratie in de tuin: de voordelen

Een tuin of balkon inrichten is anders dan het interieur van je woonkamer bepalen. In een buitenruimte heb je te maken met specifieke weersomstandigheden. Er is echter ook meer mogelijk. Dat brengt echter veel pluspunten met zich mee wat betreft de wanddecoratie in de tuin.

In de woonkamer ben je wellicht voorzichtig met donkere kleuren en ruwe materialen zoals beton en staal. In de tuin past het echter perfect. Door de overvloed aan zonlicht komen deze materialen beter tot hun recht. Bovendien zijn dit soort harde materialen vaak beter bestendig tegen regen en sneeuw. 

Alle wanddecoratie van Deco-Staal.nl is uitermate geschikt voor buiten. Dankzij het stevige metaal en de matzwarte coating kun je er jarenlang van genieten, ook met slecht weer. 

Wanddecoratie in de tuin is bovendien een uitermate geschikte manier om ruimte te besparen. Is jouw terras, tuin of balkon niet heel ruim? Versier je buitenruimte dan met wanddecoratie en voorkom dat je vierkante meters op de vloer verspilt. Je kunt de ruimte dan optimaal benutten voor zitplekken.

Metalen wanddecoratie voor buiten: dit moet je weten

Je wil decoratie voor buiten uitzoeken maar hebt geen idee welk materiaal geschikt is? Metalen wanddecoratie voor buiten is de beste optie. Althans, wanneer je voor de metalen wanddecoratie van Deco-Staal.nl kiest. Al onze geometrische wandversieringen zijn uitermate geschikt om buiten te laten hangen, ook met slecht weer of gedurende de nacht.

Metaal is een stevig materiaal dat niet zomaar beschadigt door regen of sneeuw. Dankzij onze extra stevige coating is wanddecoratie van Deco-Staal.nl nog degelijker. Je kunt het gemakkelijk zelf bevestigen dankzij de meegeleverde bevestigingsmaterialen en instructies. Ook die lastige buitenmuur kun je prachtig maken met decoratie.

wanddecoratie buiten

3D wanddecoratie: buiten is het ook mogelijk

Schilderijen, posters, foto’s: dat heb je nu wel gezien. Je wil eens iets anders aan de muur. Herkenbaar? Je bent niet de enige die er zo over denkt. Daarom is 3D wanddecoratie populairder dan ooit. En goed nieuws: 3D wanddecoratie is ook uitermate geschikt voor buiten.

De 3D wanddecoratie van Deco-Staal.nl bevat allerlei prachtige geometrische vormen die elke buitenruimte opfleuren. Kies bijvoorbeeld voor een 3D wanddecoratie voor buiten van een sierlijke dolfijn of een machtige leeuwenkop. Zo haal je bovendien een stuk natuur dichtbij huis. 

Bij Deco-Staal.nl kun je kiezen uit talloze prachtige 3D wanddecoraties voor buiten én binnen. Dankzij de matzwarte coating passen onze decoraties bij allerlei soorten interieurs. Elke bestelling wordt bovendien uniek gemaakt voor jou. Je hebt vrijwel altijd binnen twee weken jouw unieke wanddecoratie in huis!