Wanddecoratie zwart

Wanddecoratie: zwart past bij alles

De kleur zwart is neutraal en past overal bij. Daar staat het om bekend. Zwart wordt dan ook veel gebruikt in kleding maar ook in accessoires en decoratie voor in huis. Bij Deco-Staal.nl is wanddecoratie zwart, maar daarmee niet minder bijzonder.

Wanddecoratie van Deco-Staal.nl is uniek, opvallend, en in een zwarte uitvoering. Al onze decoratie wordt gemaakt van hoogwaardig metaal. Dat metaal is voorzien van een matzwarte coating. Het is dus geen glimmend materiaal. 

De wanddecoratie in het zwart past daarom bij vrijwel elke woonstijl. Het industriële interieur leent zich uitermate goed voor zwart, maar er zijn meer stijlen waarmee zwart te combineren is. In een landelijk interieur komen de geometrische vormen van onze wanddecoratie ook zeer goed tot hun recht. Maar ook in een vintage, bohemian of een klassiek modern interieur past zwarte wanndecoratie van Deco-Staal.nl goed thuis.

De voordelen van zwarte wanddecoratie

Wie zwart in huis haalt, hoeft niet bang te zijn voor ongezelligheid of een kille uitstraling. Zwart heeft niet altijd de beste reputatie maar dat is onterecht. Want zwarte wanddecoratie – met name matzwart – geeft een warme, gezellige uitstraling aan een voorheen saaie muur. 

De neutrale kleur maakt het mogelijk deze geometrische wanddecoratie te combineren met allerlei andere meubels en accessoires.

Onze zwarte wanddecoratie beeldt bovendien de meest prachtige, geometrische vormen uit. Ze maken elke kamer onvergetelijk en opvallend. Juist door de matzwarte coating is wanddecoratie van Deco-Staal.nl alsnog toepasbaar in allerlei woonstijlen en vormen.

Wanddecoratie van zwart metaal reinigen

Alle wanddecoratie van Deco-Staal.nl is gemaakt van zwart metaal. Dat is niet zomaar. Wanddecoratie van zwart metaal brengt namelijk een aantal voordelen met zich mee.

Allereerst is metaal gemakkelijk te reinigen. Hoe prachtig je accessoires en decoratie ook zijn: ze gaan stof opvangen. In dat geval is het prettig als ze gemaakt zijn van een materiaal dat je gemakkelijk kunt reinigen. Bij wanddecoratie van zwart metaal is dat het geval. Haal er simpelweg een stofdoek overheen of reinig met een vochtige lap. De decoratie ziet er weer uit als nieuw.

Zwart metalen wanddecoratie: zo kies je uit wat bij jou past

Zwart is een neutrale maar ook dominante kleur. Je zwart metalen wanddecoratie gaat dus opvallen zodra je de kamer betreedt. Let daarop goed op in je keuze: welke vormen, afmetingen en stijlen passen bij jou? 

De afmetingen van je zwart metalen wanddecoratie hebben direct invloed op de sfeer in de kamer. Een echt grote wanddecoratie valt direct op, terwijl je met kleinere decoratie juist de ruimte meer kunt vullen.

Bij Deco-Staal.nl kun je zelf kiezen in welke afmeting je de metalen wanddecoratie wil ontvangen. Elk product wordt op bestelling gemaakt naar jouw wensen.

wanddecoratie zwart

Wanddecoratie: zwart in de woonkamer, kan dat?

Woonstijlen lopen veel in elkaar over. Wil je een echt opvallend huis, in een stijl die past bij jou? Kies dan niet voor de goedkoopste opties bij grote warenhuizen. Durf op te vallen en stoere keuzes te maken. Wanddecoratie in het zwart in de woonkamer valt helemaal in dat straatje.

De tijd dat zwart verboden is in het interieur, is al lang voorbij. Zwart kan een kamer een chique uitstraling geven voor een zeer redelijke prijs. Al onze decoratie is gemaakt van hoogwaardig metaal met een matzwarte coating. Laat je verrassen door alle bijzondere geometrische vormen in ons assortiment.

Wanddecoratie: zwart industrieel is de trend van het moment

Hoewel de zwarte wanddecoratie van Deco-Staal.nl in elk interieur past, is met name de industriële stijl goed te combineren met onze producten. Ga je voor wanddecoratie in het zwart? Industrieel is dat goed toe te passen.

Wie bij wanddecoratie aan zwart industrieel denkt, vraagt zich wellicht af hoe dit combineert. De industriële stijl kenmerkt zich toch door functionaliteit en weinig overbodige decoratie? Dat klopt, maar door de strakke, matzwarte, geometrische vormen van onze producten is decoratie toch goed te combineren. 

Onze producten vallen op maar zorgen niet voor overprikkeling of een druk gevoel. Bewaar de rust van je industriële interieur terwijl je toch decoratie in huis haalt. Bekijk gauw ons ruime assortiment aan wanddecoratie in het zwart.