Geometrische wanddecoratie

Geometrische wanddecoratie: wat is het precies?

Zeg maar gedag tegen ouderwetse foto’s, schilderijen en prenten aan de muur. Tegenwoordig is geometrische wanddecoratie niet meer weg te denken uit menig interieur. Deco-Staal.nl heeft een aantal prachtige opties voor je in het assortiment. Maar wat is geometrische wanddecoratie nu precies?

De term ‘geometrisch’ slaat op de vorm van de wanddecoratie. Het betreft meetkundige vormen zoals een rechthoek, driehoek of cirkel. Geometrie noemt men ook wel meetkunde. De vormen die je ziet in geometrische wanddecoratie zijn dus herkenbaar vanuit de meetkunde en bovendien opvallend aan elke muur. 

Alle geometrische wanddecoratie van Deco-Staal.nl past perfect in meerdere woonstijlen. Onze decoratie is tevens verkrijgbaar in verschillende afmetingen en wordt altijd op bestelling gemaakt. Je hebt vaak binnen twee weken al jouw decoratie in huis.

De voordelen van geometrische wanddecoratie bij Deco-Staal

Geometrische wanddecoratie brengt veel nut met zich mee, niet in de laatste plaats hoe opvallend dit type decoratie is. Geometrische vormen zijn speels en een echte blikvanger in je woning. Doordat we bij Deco-Staal uitsluitend werken met hoogwaardig materiaal en matzwarte coating is je wanddecoratie alsnog niet te overheersend.

Een ander voordeel van geometrische wanddecoratie van metaal is dat je het gemakkelijk kunt reinigen. Het metaal van Deco-Staal.nl blijft lang mooi. Sporadisch reinigen met een stofdoek of vochtige doek is meer dan voldoende om lang te genieten van je wanddecoratie. 

De vormen passen bovendien bij allerlei woonstijlen. Geometrische vormen combineren bijvoorbeeld goed met industriële stijlen. Maar ook de landelijke woonstijl complimenteer je optimaal met geometrische wanddecoratie. Hetzelfde geldt voor een modern, bohemian of vintage interieur: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Subtiel: een geometrische kolibri aan de muur

Bij Deco-Staal.nl kun je kiezen uit allerlei bijzondere dieren als het gaat om de wanddecoratie. Dierenkoppen of volledige dieren afgebeeld: het kan allebei. 

De geometrische kolibri is één van de meest verkochte wanddecoraties uit het assortiment. De kolibri is een kleine, sierlijke vogel die je doorgaans alleen in het wild tegenkomt in de tropische delen van Amerika. Ze hebben een lange staart, priemvormige snavel en opvallende veren. 

De vorm van de kolibri is dan ook uitermate geschikt voor onze geometrische wanddecoratie. De geometrische kolibri is in meerdere maten beschikbaar. Daardoor kun je ze ook perfect gebruiken voor het decoreren van een kinderkamer of babykamer.

Opvallend met een geometrische olifant

Wil je een echt opvallend item aan de muur? De geometrische olifant wanddecoratie van Deco-Staal.nl mag écht gezien worden.

De olifant is een machtig, prachtig dier dat in de natuur echt opvalt. Het is het grootste zoogdier op het land uit het hele dierenrijk. Met name de kop van de olifant is prachtig en een echte aanwinst voor elk interieur. 

Wie graag een geometrische olifant in huis haalt, doet er goed aan de wanddecoratie van Deco-Staal.nl te kiezen. De focus ligt bij dit ontwerp op de kop, met de indrukwekkende slurf en slagtanden. Het is een opvallend item in elke ruimte. Met name wanneer je kiest voor grote maten, dan is één zo’n geometrische olifant voldoende om de hele kamer af te maken.

geometrische wanddecoratie

Wanddecoratie van een geometrische leeuw: grote impact

Welk dier is krachtiger dan de leeuw? De koning van de jungle, de grootste katachtige in zijn soort. De leeuw is een indrukwekkend roofdier dat al jaren wordt gebruikt om interieurs aan te vullen. Vroeger in de vorm van dierenhuiden- en koppen, tegenwoordig gelukkig op andere wijze. 

De wanddecoratie van een geometrische leeuw bij Deco-Staal.nl is opvallend, uniek en bijzonder vormgegeven. De leeuwenkop leent zich uitermate goed voor geometrische versieringen door alle bijzondere hoeken in zijn verschijning.

Onze geometrische leeuwenkop is geschikt voor elk type ruimte, omdat het item ook in eerdere maten beschikbaar is.

Sierlijke wanddecoratie van een geometrische kat

De kat: een huisdier dat in veel Nederlandse huizen woont. Wij houden van onze katten, en geven ze graag een speciale plaats in ons huis. Niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk.

Vind jij katten ook zo prachtig? Onze geometrische kat voor aan de muur is één van de meest verkochte items. Katten hebben bijzondere vormen en zijn zeer sierlijk. Ze zijn dan ook een aanwinst voor elk interieur.

De geometrische kat is bovendien een leuk item voor kinderkamers. Kinderen herkennen katten vaak al behoorlijk vroeg, omdat ze dit beestje ook op straat en in de omgeving tegenkomen. 

Thuis of op kantoor: het geometrisch hert aan de muur

De hertenkop aan de muur is waarschijnlijk de meest herkenbare dierlijke decoratie ooit. We zien het in films, series en lezen erover in boeken. Er zijn echter veel mensen die niet meer echte dieren en dierlijke materialen willen gebruiken.

Het geometrisch hert voor aan de muur is daarom in het leven geroepen. Geniet van wanddecoratie van dit prachtige dier zonder dat er dierenleed bij komt kijken. De hertenkop is perfect voor thuis maar ook op kantoor: onze geometrische wanddecoratie is opvallend maar toch neutraal, klassiek maar toch speels. Waar wacht je nog op? Kies nu je favoriete wanddecoratie uit en je hebt het vaak al binnen twee weken in huis! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *