Wanddecoratie dieren

Wanddecoratie: dieren aan de muur

Er zijn misschien wel duizenden soorten wanddecoratie om uit te kiezen. Allerlei vormen, dimensies, kleuren en materialen zijn beschikbaar. Wanddecoratie van dieren wordt echter met de dag populairder. Het dierenrijk in huis halen is een echte woontrend geworden die geschikt is voor zo ongeveer elke woonstijl.

Wanddecoratie van dieren is opvallend, uniek en toch herkenbaar. Het is geschikt voor kinderkamers maar ook als item in een woonkamer of slaapkamer. Bij Deco-Staal.nl zijn er bovendien eindeloos veel opties.

Al onze 3D wanddecoratie van dieren is gemaakt van matzwart metaal. Daarmee heeft het opvallende vormen maar is het qua kleur en materiaal niet te dominant in de ruimte aanwezig. Bovendien is alle wanddecoratie van Deco-Staal.nl verkrijgbaar in meerdere afmetingen. Kies de maat die past bij jouw kamer, en kies de vorm van je lievelingsdier. Er zijn tientallen dieren om uit te kiezen!

Metalen wanddecoratie van een dier: de voordelen

Metalen wanddecoratie van een dier heeft veel positieve kanten. Met name wanneer je kiest van decoratie van Deco-Staal.nl dan zijn de pluspunten bijna eindeloos.

De geometrische vormen van onze metalen wanddecoratie brengen je dier helemaal tot leven. 3D wanddecoratie is ruimtelijk. Dat wil zeggen dat het niet alleen een lengte- en breedtemaat heeft, maar ook een diepte. Het komt als het ware van de muur af springen. Zo komt jouw lievelingsdier helemaal tot leven.

Je hoeft echter niet bang te zijn dat de kamer te druk wordt. Dankzij de neutrale kleur en het metaal van onze wanddecoratie is het item net opvallend genoeg, zonder heel dominant te zijn. Door te spelen met de verschillende beschikbare afmetingen kun je bovendien de ideale versie voor jouw kamer zelf samenstellen.

Een ander voordeel van metalen wanddecoratie van Deco-Staal.nl is hoe makkelijk je het kunt onderhouden. Een prent of schilderij laten opknappen kost vaak veel geld. Onze metalen wanddecoratie kun je simpelweg zelf afstoffen met een droge doek, of grondiger reinigen met een vochtige doek als er vuil op komt. Dit alles kan zonder de decoratie van de muur te halen.

Wanddecoratie: de dierenkop, maar dan modern

Echte dierenkoppen aan de muur is niet van deze tijd. Sterker nog: veel mensen voelen zich er niet prettig bij. Gelukkig is er een alternatief.

Wanddecoratie van een dierenkop bij Deco-Staal.nl is namelijk gemaakt van metaal. Er is dus geen dierlijk materiaal bij gemoeid en geen dier voor gebruikt. Toch kun je genieten van de prachtige vormen van je lievelingsdier. Maar dan zonder dierenleed!

Wanddecoratie van een dierenkop is bij Deco-Staal in meerdere vormen en maten beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een opvallende leeuwenkop, een buffelkop, een geitenkop of juist een volledige afbeelding van een dier zoals een vlinder of een dolfijn.

Wanddecoratie van geometrische dieren: voor elke woonstijl

Afbeeldingen van dieren worden vaak onterecht geassocieerd met kinderkamers. En dat terwijl je elke woonstijl en elke kamer kunt verrijken met prachtige afbeeldingen van dieren.

Wanddecoratie van geometrische dieren brengt bovendien een extra dimensie aan je ruimte. De dimensie van diepte. Want wanddecoratie van Deco-Staal.nl is allemaal 3D, in geometrische vormen en met je lievelingsdier afgebeeld.

Deze wanddecoratie past daarom goed in woonstijlen als de industriële, dankzij het metaal en de geometrische vorm. Het past echter net zo goed in een modern interieur en – mits goed gecombineerd – zelfs in een bohemian interieur. De keuzes zijn eindeloos.

wanddecoratie dieren

Wanddecoratie: dieren en een landelijk interieur

Wanddecoratie van dieren in een landelijk interieur? De twee complimenteren elkaar optimaal. De landelijke woonstijl kenmerkt zich namelijk door het in huis halen van de natuur: dierlijke materialen zoals vachten en bont zien we nog altijd in traditionele landelijke interieurs. Ook hout en neutrale kleuren komen veel terug.

Er zijn toch veel mensen die niet zomaar dierlijke materialen in huis willen halen. Dan is de wanddecoratie van dieren van Deco-Staal.nl ideaal. Geniet van een prachtig afgebeelde versie van je lievelingsdier, zonder dat er een enkel echt dierlijk materiaal voor wordt gebruikt. Haal de natuur in huis, maar dan anders!

Alle wanddecoratie van Deco-Staal.nl is in meerdere vormen en afmetingen beschikbaar. Je bestelling wordt op maat voor jou gemaakt en vaak is de decoratie al binnen twee weken in huis. Aarzel dus niet om je lievelingsdier te bestellen!